آنبوردینگ
کارت آنبوردینگ تنظیم میکند کارکنان در اولین ورود چه چیزی ببینند. میتوانید پیام پاپآپ نشان دهید و تماشای ویدیوی آنبوردینگ را الزامی کنید.
زمان استفاده از آنبوردینگ
- پذیرش شرایط استفاده یا قواعد رفتاری
- اطلاعرسانی درباره تغییرات سیاست حریم خصوصی
- اطلاعیههای فنی مانند نگهداری یا بهروزرسانی
- یادآوریهای ایمنی برای استفاده از هوش مصنوعی
- یک ویدیوی معرفی اجباری برای کاربران جدید
تنظیم آنبوردینگ
کاشی آشنایی اولیه در محیط مدیریت قرار دارد.
- به محیط مدیریت بروید
- کاشی آشنایی اولیه را انتخاب کنید
- متن پنجره بازشوی مورد نظر را وارد کنید
- تکرار را انتخاب کنید: یک بار یا دورهای
- در صورت تمایل یک ویدیوی اجباری در اولین ورود انتخاب کنید
- روی ذخیره کلیک کنید
ویدیوی آنبوردینگ الزامی
ویدیوی اجباری به مراحل اولین ورود اضافه میشود. کاربر فقط پس از تماشای کامل ویدیو میتواند ادامه دهد.
فهرست فقط ویدیوهای منتشرشدهای را نشان میدهد که در مدیریت ویدیو بهعنوان ویدیوی آشنایی اولیه مناسب برای کارکنان علامت خوردهاند.
گزینههای تکرار
| گزینههای تکرار | عملکرد |
|---|---|
| یک بار | پیام یک بار در اولین ورود نمایش داده میشود |
| دورهای | پیام پس از تعداد ماههای تنظیمشده دوباره نمایش داده میشود |
خالی گذاشتن متن
اگر متن پنجره بازشو خالی بماند، هیچ پیامی نمایش داده نمیشود. ویدیوی اجباری تنظیمشده همچنان بخشی از آشنایی اولیه است.
همچنین ببینید
- حفاظت از حریم خصوصی (PII) - تشخیص دادههای شخصی در پیامهای گفتگو
کاربران جدید و آشنایی اولیه
کاربران جدید در اولین بازدید خود این آشنایی اولیه را میبینند. اگر پیامی تنظیم شده باشد، کاربر باید آن را بخواند. اگر ویدیوی اجباری نیز تنظیم شده باشد، کاربر باید پیش از ادامه آن را تماشا کند.