Onboarding
Flisen Onboarding lar deg konfigurere hva ansatte ser ved første innlogging. Du kan vise en popup-melding og kreve en onboardingvideo.
Når onboarding brukes
- Godkjenning av bruksvilkår eller atferdsregler
- Varsel om endringer i personvernerklæringen
- Tekniske kunngjøringer, for eksempel vedlikehold eller oppdateringer
- Sikkerhetspåminnelser for bruk av AI
- En obligatorisk introduksjonsvideo for nye brukere
Konfigurere onboarding
Flisen Onboarding finnes i administrasjonsmiljøet.
- Gå til administrasjonsmiljøet
- Velg flisen Onboarding
- Skriv inn ønsket popup-tekst
- Velg hyppighet: Én gang eller Periodisk
- Velg eventuelt en Obligatorisk video ved første innlogging
- Klikk på Lagre
Obligatorisk onboardingvideo
En obligatorisk video legges til i trinnene for første innlogging. Brukeren kan først fortsette etter å ha sett hele videoen.
Listen viser bare publiserte videoer som i videoadministrasjonen er merket som egnede onboardingvideoer for ansatte.
Frekvensvalg
| Frekvensvalg | Virkemåte |
|---|---|
| Én gang | Meldingen vises én gang ved første innlogging |
| Periodisk | Meldingen vises igjen etter det innstilte antallet måneder |
La teksten stå tom
Hvis popup-teksten står tom, vises ingen melding. En innstilt obligatorisk video forblir en del av onboardingen.
Se også
- Personvern (PII) - oppdagelse av personopplysninger i chatmeldinger
Nye brukere og onboarding
Nye brukere ser denne onboardingen ved sitt første besøk. Hvis en melding er satt opp, må brukeren lese den. Hvis det også er satt opp en obligatorisk video, må brukeren se den før de fortsetter.